Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka31g32kcal5.6g0.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g337kcal28.4g1.8g24.2g0.2g
Valittu annoskoko122g169kcal14.2g0.9g12.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna61g84kcal7.1g0.5g6.1g0.1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458