Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 901g965kcal208.1g0g13.5g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g135g986kcal1.4g1.4g108.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti32g57kcal0.9g3.8g4.4g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g18g8.5kcal0.3g1.3g0.2g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro18g5.5kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g27g59kcal6.2g0g3.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g27g176kcal8.1g0g10.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g23g26kcal0.2g1.4g2.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2421g4625kcal455.4g26.4g286.8g5g
Valittu annoskoko1210g2312kcal227.7g13.2g143.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna605g1156kcal113.9g6.6g71.7g1.3g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029