Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka350g39kcal3.9g3.9g0.7g3.5g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Seiti, pakasteena - Findus350g245kcal56g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2426g660kcal122.4g26g4.2g14.2g
Valittu annoskoko1213g330kcal61.2g13g2.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna607g165kcal30.6g6.5g1.1g3.6g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750