Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha156g239kcal30.1g0g13.1g0g
Lanttu 156g45kcal1.6g7.2g0.5g2.8g
Palsternakka 94g60kcal0.5g11.1g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g203g57kcal1.2g12.1g0.4g5.1g
Tomaattimurska, 1 prk125g34kcal0.7g6.6g0.2g1.7g
Sipuli 156g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Rypsiöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Naudanliha39g60kcal7.5g0g3.3g0g
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Palsternakka 23g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Tomaattimurska, 1 prk31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g1864kcal104.8g152.4g85.2g45.2g
Valittu annoskoko1215g932kcal52.4g76.2g42.6g22.6g
Annoskoko puolitettuna608g466kcal26.2g38.1g21.3g11.3g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794