Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Peruna, keskikokoinen 60g525g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2433g1952kcal143.2g183.6g70g28.2g
Valittu annoskoko1217g976kcal71.6g91.8g35g14.1g
Annoskoko puolitettuna608g488kcal35.8g45.9g17.5g7.1g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631