Kurpitsakeitto, nam

Kuori sipuli, ruskista rasvassa, lisää muut pilkotut kasvikset, kurpitsa ja omena perattuna ja porkkana kuorittuna sekä mausteet.

Työntele noin 5 min ja lisää vesi ja liemikuutiot.

(Paksumpi keitto= litra vettä ja 2 liemikuutiota, on myös kuutiota kevyempi :) . Anna kiehua 20 min. Soseuta.

Mausteita voi vaihdella oman maun mukaan - esim.

inkivääri ja chili sopivat.

Keiton voin myös siivilöidä, jos haluaa oikein tasaista.

Ja sen päälle voi ripotella raejuustoa tai vaikka mantelirouhetta...

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2435 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 300g48kcal2.3g6g0.3g6g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 45g16kcal0.1g3.2g0g0.9g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal1.9g1.9g3.9g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.5g35kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2435g428kcal12.2g45.4g17.6g24g
Valittu annoskoko1218g214kcal6.1g22.7g8.8g12g
Annoskoko puolitettuna609g107kcal3.1g11.4g4.4g6g
Arvot/100g100g18kcal0.5g1.9g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195399