Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali787g166kcal9.4g26.8g1.6g16.5g
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.2g0g59.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g30kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g1978kcal145.2g62.6g127g35.8g
Valittu annoskoko1218g989kcal72.6g31.3g63.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna609g495kcal36.3g15.7g31.8g9g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213