Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 99g297kcal0.1g73g0g0g
Keräkaali, 100g4925g1182kcal59.1g167.4g9.8g103.4g
Paistijauheliha 10%3940g6697kcal787.9g0g394g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g184g166kcal5.5g6.4g12.9g1.3g
Paprika, punainen328g84kcal3g15.1g1.3g6.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g66g68kcal5.2g10.7g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Oliiviöljy 131g1161kcal0g0g131.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19488kcal1730.2g576.8g1100.8g236.4g
Valittu annoskoko10000g9744kcal865.1g288.4g550.4g118.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4872kcal432.6g144.2g275.2g59.1g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436