Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 186g638kcal19g130.2g2.2g6.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt564g259kcal18g27g8.5g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä28g192kcal0.3g0.3g21.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g271g227kcal3g49.5g1.1g4.9g
Ruokosokeri45g184kcal0g45g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2439g3354kcal111.6g504.8g91.2g22.8g
Valittu annoskoko1220g1677kcal55.8g252.4g45.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna610g838kcal27.9g126.2g22.8g5.7g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826