Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g43g47kcal9.9g0g0.8g0g
Paprika, punainen14g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen17g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P14g8.6kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g172kcal21.4g5.8g6.8g1.8g
Valittu annoskoko122g86kcal10.7g2.9g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g43kcal5.4g1.5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855