Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g56g91kcal4.7g6.8g4.4g2.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g31g38kcal0.7g1.5g3.1g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g419kcal23.4g16.6g27.4g5.2g
Valittu annoskoko122g210kcal11.7g8.3g13.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna61g105kcal5.9g4.2g6.9g1.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257