Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 42g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 70g6.5kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g66kcal4.6g4.6g2.6g2.4g
Valittu annoskoko122g33kcal2.3g2.3g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g17kcal1.2g1.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266