Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Tuorekurkku, annos 50g48g19kcal0.3g0.7g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow18g18kcal4g0g0.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g25g40kcal4.3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g166kcal17.6g3.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko122g83kcal8.8g1.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g42kcal4.4g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533