Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)28g34kcal5.6g0g1g0g
Seitifilee (Findus)38g26kcal6.4g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g28g24kcal0.9g1.3g1.7g0g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.6g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g312kcal32.4g23.8g8.4g1.4g
Valittu annoskoko122g156kcal16.2g11.9g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g78kcal8.1g6g2.1g0.4g
Arvot/100g100g128kcal13.3g9.7g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097