Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 21g23kcal1.8g2.9g0.1g1.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow21g16kcal1.1g2.5g0.1g0g
Paprika keltainen 17g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g42g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, cheddar 10g41kcal2.6g0g3.4g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g256kcal13.4g19.8g12.6g5g
Valittu annoskoko123g128kcal6.7g9.9g6.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna61g64kcal3.4g5g3.2g1.3g
Arvot/100g100g105kcal5.5g8.1g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884