Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g76g200kcal13.3g0g15.2g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g6.7g20kcal0.2g0.3g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 3.8g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g561kcal28.2g7.8g44g0.8g
Valittu annoskoko123g280kcal14.1g3.9g22g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g140kcal7.1g2g11g0.2g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g17.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807