Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.6g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu23g34kcal3.8g0.6g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g137kcal9.6g13.4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko122g69kcal4.8g6.7g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g34kcal2.4g3.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g56kcal3.9g5.5g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774