Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Dolmio Light Classico Bolognese21g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g21g23kcal0.5g0.8g2.1g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.3g30kcal2.3g0.2g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g240kcal14.2g11.4g15.2g0.8g
Valittu annoskoko123g120kcal7.1g5.7g7.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g60kcal3.6g2.9g3.8g0.2g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806