Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.5g0.5g1.4g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 52g14kcal1.7g1.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g501kcal16.2g61.2g20.4g2.8g
Valittu annoskoko122g251kcal8.1g30.6g10.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g125kcal4.1g15.3g5.1g0.7g
Arvot/100g100g205kcal6.6g25g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589