Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.4g3.3kcal0.6g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.6g28kcal1.4g1.9g1.6g1.6g
Mantelilastu (A la meira)4.4g26kcal1.1g0.3g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g517kcal17.4g76.2g14.2g8.4g
Valittu annoskoko123g259kcal8.7g38.1g7.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna61g129kcal4.4g19.1g3.6g2.1g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640