Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 58g34kcal5.7g1.7g0.2g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.7g0.3g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g372kcal24.6g46.8g8.8g1g
Valittu annoskoko123g186kcal12.3g23.4g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g93kcal6.2g11.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.1g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104