Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g15g89kcal2.8g0.7g8.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.4g2.6kcal0.4g0.2g0g3.2g
Tattarijauho, Myllynparas10g35kcal1.3g6.9g0.2g0.5g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g7.3g26kcal1.2g3.4g0.6g1.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.9g0.3kcal0g0g0g2.5g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.2g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g432kcal11.8g23.8g31g14.8g
Valittu annoskoko123g216kcal5.9g11.9g15.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna61g108kcal3g6g7.8g3.7g
Arvot/100g100g176kcal4.8g9.7g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365