Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali42g8.3kcal0.8g0.9g0.1g1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl20g5.9kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour5.6g17kcal0.2g0.2g1.7g0.1g
Katkarapu10g7.2kcal1.5g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g97kcal7.4g7.2g4g3.2g
Valittu annoskoko123g48kcal3.7g3.6g2g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g24kcal1.9g1.8g1g0.8g
Arvot/100g100g40kcal3g2.9g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299