Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Herne 11g7.8kcal0.6g1.1g0g0.3g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g23g17kcal0.9g2.8g0.2g0g
Sipuli 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Persilja 3.2g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g62kcal3.4g9.6g0.4g2g
Valittu annoskoko123g31kcal1.7g4.8g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna61g16kcal0.9g2.4g0.1g0.5g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436