Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g13g23kcal0.9g0.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras25g88kcal3.4g16.5g0.7g1.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g357kcal19.4g34.8g15g3.2g
Valittu annoskoko123g179kcal9.7g17.4g7.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna61g89kcal4.9g8.7g3.8g0.8g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978