Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g31g13kcal0g2.9g0g0.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.1g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.4g0g2.4g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g97kcal5.2g6.4g5.2g1.8g
Valittu annoskoko123g48kcal2.6g3.2g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g24kcal1.3g1.6g1.3g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2.1g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511