Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.6kcal1.3g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 44g42kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Soijajauho vähärasvainen 2.7g11kcal1.2g0.8g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g11g35kcal5.5g3.3g0.1g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 11g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g256kcal20.6g32.8g4g3.4g
Valittu annoskoko123g128kcal10.3g16.4g2g1.7g
Annoskoko puolitettuna61g64kcal5.2g8.2g1g0.9g
Arvot/100g100g104kcal8.4g13.4g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297