Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 88g55kcal2.6g4.2g3.1g0g
Piimä AB Acidophilus Valio29g16kcal0.9g1.3g0.7g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.8g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g157kcal8.2g11g8.6g0g
Valittu annoskoko123g78kcal4.1g5.5g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna62g39kcal2.1g2.8g2.2g0g
Arvot/100g100g64kcal3.3g4.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226