Kaalisalaatti avokadolla

Hienonna kaali, pilko chili ja valkosipulin kynnet.

Lisää ne kaalin joukkoon hyvin sekoittaen.

Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi sisus lusikalla ja paloittele kulhossa.

Lisää siihen sitruunamehu ja tee mössöä haarukalla.

Yhdistä sitten kaaliin ja sekoita hyvin

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali998g211kcal12g33.9g2g21g
Avokado, kuorittu, kivetön 120g237kcal3.2g0.9g23.2g8g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g968kcal33.6g81.4g50.4g58.2g
Valittu annoskoko1220g484kcal16.8g40.7g25.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna610g242kcal8.4g20.4g12.6g14.6g
Arvot/100g100g40kcal1.4g3.3g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308402