KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore7868g15342kcal1471.3g0g1062.2g0g
Sipuli (kuorittu)656g177kcal8.5g31.5g1.3g11.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)656g1442kcal85.9g3.3g122g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro393g121kcal8.3g16.5g2g12.6g
Mustapippuri 26g73kcal2.9g10g0.9g6.9g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 367g1956kcal1.2g1.3g220.3g0g
Piparjuuri, annos 10g14g5.3kcal0.6g1.6g0g1.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.9g15kcal0.1g0.1g1.7g0g
Viinietikka 3.9g0.8kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38266kcal3157.6g128.6g2820.8g63.4g
Valittu annoskoko10000g19133kcal1578.8g64.3g1410.4g31.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9566kcal789.4g32.2g705.2g15.9g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715