Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g234g152kcal3.7g35g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit117g30kcal1.1g5.6g0.4g2.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g105g29kcal1.2g5g0.4g3.2g
Vihreä papu, pitkä58g16kcal1.1g2.4g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.5g9kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2443g1268kcal104.4g97.2g52g14.8g
Valittu annoskoko1222g634kcal52.2g48.6g26g7.4g
Annoskoko puolitettuna611g317kcal26.1g24.3g13g3.7g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856