TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)2178g6032kcal239.5g1110.6g63.2g61g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)3484g9721kcal627.2g0g801.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g131g3.9kcal0g1.3g1.3g0g
Porkkana 470g154kcal2.9g26.2g0.9g12g
Sipuli (kuorittu)314g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g601g120kcal3.6g22.8g1.8g36.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%950g2184kcal275.3g23.7g113.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1742g2091kcal50.5g78.4g174.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g131g1176kcal0g0g130.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43133kcal2406.2g2556.2g2576g228.8g
Valittu annoskoko10000g21567kcal1203.1g1278.1g1288g114.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10783kcal601.6g639.1g644g57.2g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945