Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi452g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 452g175kcal14.9g12.6g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 217g748kcal11.9g165.2g2.6g2.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g2128kcal78.4g356.2g39.2g5.4g
Valittu annoskoko1224g1064kcal39.2g178.1g19.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna612g532kcal19.6g89.1g9.8g1.4g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110145