Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)46g4.6kcal0.7g0g0.3g38.7g
Ruisjauho Pirkka364g1110kcal35.3g222g7.3g54.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)197g631kcal27.2g114.4g6.3g24.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g61g85kcal8.5g8.5g2.1g29.1g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g9g36kcal0g9.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 531g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g17g60kcal7.5g6.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3854kcal158.4g721.4g34g294g
Valittu annoskoko1224g1927kcal79.2g360.7g17g147g
Annoskoko puolitettuna612g964kcal39.6g180.4g8.5g73.5g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040