Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 751g608kcal11.8g126.4g0.4g22.5g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g1528kcal30.6g276.4g22.2g47.8g
Valittu annoskoko1224g764kcal15.3g138.2g11.1g23.9g
Annoskoko puolitettuna612g382kcal7.7g69.1g5.6g12g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920