Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g375g1313kcal41.2g277.5g4.5g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)315g299kcal72.4g0g1.6g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 32g195kcal0g0g22.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g54kcal1.9g10.5g0.3g0.5g
Maito, Kevyt375g173kcal12g18g5.6g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper113g326kcal29.3g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g4719kcal313.6g612g115.4g1g
Valittu annoskoko1224g2360kcal156.8g306g57.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna612g1180kcal78.4g153g28.9g0.3g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559