Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g1148g448kcal6.9g112.5g1.1g20.7g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g895kcal13.8g225g2.2g41.4g
Valittu annoskoko1224g448kcal6.9g112.5g1.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna612g224kcal3.5g56.3g0.6g10.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337224