Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g340g1224kcal44.2g238g7.1g12.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 170g620kcal47.4g0g48.3g0g
Oliiviöljy 45g401kcal0g0g45.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot159g460kcal22.2g1.6g41.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen283g94kcal9.4g13.9g0g0g
Basilika, tuore 68g18kcal2.1g0.7g0.5g1.1g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g6025kcal284.2g516.6g309.6g28.4g
Valittu annoskoko1224g3012kcal142.1g258.3g154.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna612g1506kcal71.1g129.2g77.4g7.1g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648