Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 209g225kcal17.6g29.2g0.7g14.6g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow209g157kcal11.5g25.1g1g0g
Paprika keltainen 167g50kcal1.6g8.5g0.3g3.3g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g418g146kcal6.7g28.8g0.4g5.8g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Juusto, cheddar 100g414kcal25.7g0.1g34.5g0g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g2559kcal131.6g196.8g129g50.6g
Valittu annoskoko1225g1280kcal65.8g98.4g64.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna613g640kcal32.9g49.2g32.3g12.7g
Arvot/100g100g104kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884