Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Dolmio Light Classico Bolognese208g77kcal2.5g16.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 167g369kcal29.2g0g28.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g208g229kcal4.8g8.3g20.8g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g83g300kcal23.3g1.7g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g2400kcal142.2g114.4g153.8g8.2g
Valittu annoskoko1225g1200kcal71.1g57.2g76.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna613g600kcal35.6g28.6g38.5g2.1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806