Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500g150kcal5g20g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 27g239kcal0g0g27g0g
Flora culinesse30g222kcal0g0g24.6g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g200g180kcal2g12g14g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2454g1953kcal32.6g129.8g136.6g23g
Valittu annoskoko1227g977kcal16.3g64.9g68.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna614g488kcal8.2g32.5g34.2g5.8g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026