TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g751g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Lihaliemi laimennettu 200g38kcal0g6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2456g900kcal15g93.8g49.6g30.8g
Valittu annoskoko1228g450kcal7.5g46.9g24.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna614g225kcal3.8g23.5g12.4g7.7g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099