Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g141g155kcal4.2g4.5g14.1g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g220g121kcal3.7g14.5g5.3g2.6g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g158g473kcal13.4g85.2g7.1g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka451g757kcal90.2g0g45.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g11g19kcal0.6g1.8g1g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g11g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio68g196kcal17.6g0g14.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%169g482kcal52.4g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2457g4411kcal364.2g212.6g231g5.2g
Valittu annoskoko1229g2205kcal182.1g106.3g115.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna614g1103kcal91.1g53.2g57.8g1.3g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364