Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1300g298kcal23.5g31.2g2.6g27.3g
Vehnäjauho puolikarkea 422g1449kcal43g295.6g5.1g14.8g
Lohipakaste PIRKKA5198g9357kcal1039.6g0g571.8g0g
Mustapippuri 85g236kcal9.2g32.4g2.8g22.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 364g2580kcal1.4g0g291.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1300g440kcal39.8g63.7g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1300g1105kcal18.2g57.2g91g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30928kcal2349.4g960.2g1931.4g129g
Valittu annoskoko10000g15464kcal1174.7g480.1g965.7g64.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7732kcal587.4g240.1g482.9g32.3g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124