Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)31g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g70kcal1.4g8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko123g35kcal0.7g4g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g17kcal0.4g2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.3g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181