Texmex-lasagne kesäkurpitsasta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi joko veitsellä tai juustohöylällä, riippuen kuinka ohuita haluat.

Itse jätin n. 1/2cm paksuisiksi, koska tykkään, että on vähän pureskeltavaakin..

Lado kerroksittain vuokaan järjestyksellä: Jauheliha, sienet, juusto, kesäkurpitsa.

Viimeinen kerros kuitenkin jauhelihaa/sieniä ja päällä juustoraastetta.

Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.

Kesäkurpitsoja käytin n.15 min uunissa jolla saatiin estettyä lasagnen liiallinen vetistyminen.

Sienet oli mulla tuoreita mutta alkup.

Ohjeeseen kuului ilmeisesti säilykesieniä.

Itse lisäsin pakettiin vielä 140g pekonia ja ruoka oli aikalailla täydellistä ;)

Alkup.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Haikim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g2.9g8.8kcal0.1g1.8g0.1g0g
Herkkusieni 15g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Edam juusto22g59kcal6.6g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g252kcal25.6g5.8g13.6g1g
Valittu annoskoko123g126kcal12.8g2.9g6.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g63kcal6.4g1.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g102kcal10.4g2.4g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290738