Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g30g50kcal6g0g3g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)14g49kcal2.2g9g0.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g12g13kcal1g1.7g0.1g1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g9g23kcal1.7g0g2g0g
Korppujauho 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g314kcal23g26.4g12.8g4.6g
Valittu annoskoko124g157kcal11.5g13.2g6.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna62g79kcal5.8g6.6g3.2g1.2g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485