Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl21g71kcal2.9g11.7g1.4g2.3g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Mansikka 52g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g435kcal7g53.4g20g7.4g
Valittu annoskoko124g218kcal3.5g26.7g10g3.7g
Annoskoko puolitettuna62g109kcal1.8g13.4g5g1.9g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557