Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 37g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl21g6.2kcal1g0.4g0.1g0.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g5.2g5.2kcal0.9g0g0.2g0g
Paprika, punainen27g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kadett juustoraaste (Arla)13g29kcal3.6g0.3g1.5g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g21g13kcal0.6g1.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g137kcal14g8.6g4.8g3.4g
Valittu annoskoko124g69kcal7g4.3g2.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g34kcal3.5g2.2g1.2g0.9g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089