BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Broilerin nahaton rintafilee63g64kcal14.4g0g0.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g253kcal31g2.8g13.8g0.6g
Valittu annoskoko124g127kcal15.5g1.4g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g63kcal7.8g0.7g3.5g0.2g
Arvot/100g100g102kcal12.5g1.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517